Tuesday, September 7, 2010

Reunion Berbuka geng High school

I love U,Faridah

05/09/2010(Sunday)-Hampir Sebulan menanti akhirnya berakhir..bukan puasa ye..ada lagi beberapa hari untuk kita berpuasa, Tarikh keramat ni kami pilih setibanya Faridah sampai ke tanah air, she's dari Sarawak.Sejak geng sekolah ni tamat SPM (2002) ,memang tak pernah 'miss' la berbuka sama setiap kali Ramadhan. So..kiranya ni reunion berbuka kali ke-8 kalau tak silap.Bukan senang nak pilih tarikh, tempat, & contact..thanks to Facebook la! banyak membantu kami berkomunikasi. Masing2 dah bekerja dalam pelbagai bidang & dan juga yang dah kahwin.Terharu la jiwa mak cik..walaupun Hajar dah kahwin masih boleh datang join siap bawa husband lagi. Pada yang tak datang tu, mak terkilan sikit la. Kalau nak pujuk sila bagi duit raya ala lebat gituw..,boleh?hahaha!!terutama ada si jambu tu,sape?para geng tahu la. cisDEL!ingatkan YB je susah nak jumpa, bakal PROF ni lagi susah nak ketemu.Sila tebus nanti ok.*apa pun aku SAYANG kawan2 yang aku kenal 10 tahun ni.

Sayang sangat geng sekolah ku ni, kami still se-otak,if korang ada geng sebesar-besar alam ataupun sekecil kuman, hargai lah persahabatan yang terjalin..biar hilang kekasih jangan hilang kawan.Tapi saya tak nak hilang diri, tetiba.Sayang la apa yang kita ada. korang layan la gambar2 dibawah ni ye..

disini la cawangan bangi di Sesyen 8...sedap woo..

Rozie with bakal tunang dia, me & Faridah

Nasi masak Kam Heong ayam

Ham Choy taufu soup

muka ku memang "muka cuti" & tak betul emosinya

K-ron, Cikot & Din

Cikot, Din, Fetus & Pisang

the best dessert of the day..KEK LAPIS SARAWAK


Thanks to K-ron yang bertungkus lumus menjayakan majlis ni dari mula hingga selesai.& juga pada yang lain..Fetus, Pisang, Din, Cikot, Faridah, Hajar & her husband, Asiyah & her boss, Rozie & bakal tunangnya. Alang2 kan..Selamat bertunang pada raya ke-3 nanti ye Rozie!congratulation!!awal2 lagi aku nak minta maaf cos totally memang tak dapat datang. masih dikampung lagi la ,dear.

p/s:xoxo!!!!

No comments: