Thursday, September 9, 2010

Selamat Hari Raya AidilfitriRaya! Raya! Raya! sudah 25 kali Fath menyambut Raya Aidilfitri, Alhamdulillah ke atas-Nya. Buat pertama kali Fath hasilkan entri KHAS ini sempena Hari Raya yang mulia KHAS buat pengunjung/kawan2/followers blog SITI FATHIYAH.Terima Kasih tidak terhingga Fath ucapkan, sampai tak terkata dengan kata-kata.

Dan hanya dengan kata-kata Fath boleh ungkapkan disini, sejuta manis & pahit hidup ini kita telah rasai & lalui tapi masih ada kesilapan yang perlu di maafi & memaafkan.Kita sebagai manusia biasa tidak boleh lari dari lumrah kehidupan yang singkat ni.

Kepada yang balik kampung, sila memandu dengan selamat, biarlah lambat, bengang, sakit hati, stress & etc lagi tapi asalkan selamat pergi & selamat pulang ke destinasi.Pastikan juga U all dalam keadaan selamat.Jaga diri baik2 & selamat berbahagia dihari yang mulia ini.amin.

Di kesempatan ni Fath ingin berkongsi kegembiraan bersama umat Islam diseluruh dunia bagi meraikan perjuangan kita selama sebulan berpuasa dan kini sudah tiba untuk kita saling bermaafan sesama kita, Maaf Zahir & Batin, jika ada salah & silap antara kita semua. Yang buruk datang dari kita dan yang baik itu datang dari Allah S.W.T.p/s:Jemput la datang rumah tapi inform awal2 ye.xoxo.

1 comment:

Nurul Adeq Poja said...

bereh boh!! sok gi umoh kak fath pagi2 mkn rendang kekekekee