Tuesday, September 21, 2010

Kalau ada jodoh tak kemana

Semoga bahagia ke akhir hayat.amin.

18/09/2010(Thursday)-Ada jodoh tak kemana kan?ayat2 nak selamat dari paparazi.bukan yang lagu lady gaga tu.bukan.Makcik2 saudara ternyata arif menanyakan soalan2 membunuh ku. Situasi kita masing2 lain, mungkin macam susah payah nak faham. Senang cerita..cerita pasal majlis akad nikah pengantin baru. Fath follow Kak Ton je..anak saudara lelaki dia yang diijab kabulkan.Sampai je depan pintu rumah pengantin perempuan..ada awek panggil nama ku , toleh manja sikit je..Liya yang panggil ok. hahaha!class la nok! jumpa di majlis yang sama. Haluu pengantin perempuan tu BFF Liya since mereka di lahirkan lagi.


H.AP.P.Y

SINGLECIOUS! lagi..lain ertinya.


berdua lebih baik. I nak 3 4 5 6 7 blablabla...

mama liya & abang pengantin perempuan


Majlis yang simple,cantik lagi menarik..The Little Things by Colbie Caillat?semasa acara menepung tawar?memang teruja la I.2 jam sudah memadai then pulang dengan perut kenyang.Bila nak menghentikan bagi perut tu comel je memanjang.

muka teruja di apit 2 orang bakal hajjah.

Jadual dah penuh dengan shooting for this week. get ready la untuk kelam kabut.sila Baca entry lepas ni...

p/s:marathon diteruskan lagi.

No comments: