Sunday, September 26, 2010

Shooting A1 Bihun Beras TVC




25/09/2010(Saturday)-Rushing day ever!!dari 10am-12pm non-stop,peti simpanan tidur dah cukup.dah bantai tidur kaw2, more than 8 hours semalam.1st lari ke saloon then casting lepas tu driving terbang ke set lokasi shooting! I LOVE shooting!!

Boleh dikata bangang juga, pagi2 I dapat map untuk ke casting, berjam-jam tenung bagai nak pening, pergi bersama Fadzlee cos dia tak tahu langsung ke Mont Kiara, kami casting sama2.sepanjang jalan kami tidak mengalami kesesatan pun sehingga la sampai dilokasi, I maki2 diri sendiri cos Solaris Mont Kiara yang dimaksudkan tu dalam Soho KL la !!!I suka lepak makan di Ole-Ole Bali,Soho KLI yang ngok ngek tak baca arahan mesej yang I dapat.*lain kali baca sampai habis.

For this time pula shooting produk makanan!Before this F&N Tvc tak dapat nak buat adegan makan, Rasakan kali ni beria-ria buat muka suka makan.Betul-betul makan bihun tu.*Lepas ni pizza pula ye.yummmyyy!Nantikan iklan A1 Bihun beras ni di TV3 tak lama lagi.



Apa yang paling menariknya,untuk iklan ni tiada casting dibuat, production terus pilih senyap2.Alhamdulillah.

set up

Muka SUKA makan!

with 2 orang featured talents, Hafiz & Cinta, director & crews

Habis shooting terbang ke Open house Jeany & Ori di Kajang.Maceh sayang2 jemput Fath.


p/s:Hari yang panjang,rush, & seronok sangat bersama teman2.xoxo!!

2 comments:

Melati said...

dah kuar ke iklan ni fath?

ayie_88 said...

kak saya hendak tanya.. aka
ni talent dekat agensi mana, saya pun nak g juga casting kat agensi nie