Sunday, September 26, 2010

Bridal Photo shoot for DIGITAL STUDIO


22/09/2010(Wednesday)-Persiapan di hari BAHAGIA paling lama dirancang oleh semua bakal pengantin,3 bulan? 6 bulan? boleh jadi bersiap setahun sebelum hari keramat.Pasti mahukan semuanya berjalan dengan lancar, angan-angan cantik ala Bidadari dah lama diimpikan si Pengantin perempuan.*genggam tangan erat2.Wah!!!Raja Sehari. Raja 3 hari pun boleh, kalau buat 3 hari berturut-turut.*seminggu please.

Sure berdebar-debar bagai nak rak rasanya korang nak baca persiapan Fath kali ni.Siapakah gerangannya?hensem?macho?maskulin? jambu?cute? Tak dapat Fath nak bayangkan!!!cos'....no one.*diiringi bunyi cengkerik.Hentikan andaian mahupun berangan Mat Jenin.

Habit dah buat cerita panas bagi panas kerusi korang nak baca lagi dan lagi lagi lagi.Dari orang asyik dok tanya bila Fath nak kahwin, nah! Fath pakai gaun pengantin terus.Agak-agak mak cik2 sedare puas hati tak.*lariiiiiiiiiiiii!

Ini bukan pertama kali photo shoot bridal, sebelum ni Fath tak dapat copy pix, sounds like kedekut pula mereka.hentak2 kaki nak juga!Kali ni snap banyak2 sampai batt phone kong.

Tetiba suka rambut sendiri.

amoi ni cantik sangat!!asyik tenung dia je di set.

Enya temani Fath sepanjang photo shoot ,kami berpuasa tak menjadi masalah langsung.


Masa kecil dulu memang impikan baju kahwin kembang macam pokok x'mas ni, tapi traditional dress yang Fath mahukan nanti.*setiap tahun tukar citarasa



Lebih dari 30 gaun pengantin Fath gayakan untuk photo shoot kali ni, Nampak mahalkan gaun2 ni..padahal price antara RM300++ je. Dah sama harga baju raya dah. Kalau baju pengantin Orang melayu berapa?3 4 kali ganda kan? Lambat lagi la nampaknya.


p/s:Agak teruja photo shoot di Jalan Ipoh ni, tempat kelahiran Fath.weeeee.'Love, is very used in relationships. Love, isn't really true until you get married or have the longest relationship'

No comments: