Friday, September 25, 2009

Stopping time


Walau hati ini terus menangis Menahan kesakitan,ia lumrah kehidupan.Segalanya telah diberikan Juga semua kekurangan, jalani sahaja selagi masih diberi kesempatan di dunia ini.Masa tetap berjalan, hidup pun mesti diteruskan , jika dapat menghentikan masa boleh hentikan banyak perkara. Mustahil kan? tapi orang lain pun kepingin juga. Hentikan masa hentikan nadi juga...mahu ke kalau begitu? mati jawabnya itu. mati jasad kah?mati hati? mati kutu? mati katak? mana-mana pun boleh.

Hari ini diletakkan pada diri sendiri, keluarga pergi beraya, kerja tetap kerja diteruskan pula bersenam di gym kemudian pulang menonton tv menantikan cerita Nur kasih tetapi 'pirate' yang keluar..best cerita itu adanya si Jonny Depp, memandangkan sudah layan sebelum ini , jadi tidak hairan sangat la.kali ini layan kucing pula la..Si Kitty ni nak makan..sayang dia.Dia yang mewarisi raut wajah D'Leh.anak bapak la katakan. Alamak.mata mula memberi respon untuk berehat , jam pula baru menunjukkan tepat 10 p.m .Maka layan pula twitter dan facebook.
Pelbagai topik yang dibicarakan sehingga menimbulkan pelbagai rasa. Lebih baik tutup sahaja computer.jika memang itu yang terbaik .

Oleh kerana mata tidak boleh bertahan lagi , Masuk tidur adalah lebih baik walaupun keluarga belum balik lagi.sambung cerita esok pula ya...

No comments: