Friday, September 25, 2009

di Tag oleh Enya

1. Apakah brand jam tangan yang anda sedang pakai sekarang ni? Upload la gambar jam tangan anda tu?

Ini lah jam yang Fath pakai,espirit, jam ini kawan a.k.a 'admire' yang bagi sempena hari kawan sedunia tahun lepas,haha.. maaf ya kualiti gambar tidak berapa bagus, dalam nya bewarna coklat.


2. Antara kampung mak & kampung ayah, kampung yang mana 1 yg kowang paling suke balik bile nak raya?

mesti lah kampung ayah di kuala pilah, betul-betul suasana kampung. Dari kecil hingga la sekarang ke situ la tujunya.Oleh kerana atok n nenek sebelah mama sudah lama tidak ada , sejak Fath kecil lagi.kampung tersebut di Batu Caves, kan Enya kan...huhu...

3. Kowang sedang pakai ringtone apa dalam h/phone kowang skrg nih?
Ringtone lagu: "adrenaline by melastik bintang" since last year.

4. Korang sahur aper jer pagi tadi???
alamak ...maaf ya tag lambat pula topik ni...dah raya dah pun..makan lomang...

5. Baper banyak mesej dalam INBOX h/phone kowang skrg nih?
101 mesej.malas main sms.Enya tahu la...kan..kan..

6. adakah korang pandai masak? - soalan cepu mas...hahaha...
hahaha...banyak tolong orang masak dari masak sendiri..

7. Kowang sayang x kat kawan kowang ni? sape?? aku la... hehe...
kawan ke?sepupu la...haha...sayang..tengah happy kah ..tengah gaduh kah..tetap sayang ...haha!

8. Bila kowang bz, kowang rasa seronok ker atau pun benci?
happy sebab memang suka diri dalam keadaan bz daripada bosan.benci pun ada bila ada yang mengganggu.

9. Kalau jalan jem, apa yg kowang buat??
melalak sekuat hati ,saja nak panaskan pemandu lain yang Fath ni sentiasa happy.padahal dalam panas nak mampus.pantang
betul bab tunggu menunggu ni.tak pun tenung je pemandu sebelah tu..haha.

10. Mangsa seterusnya UTK DI tag:
kepada siapa yang rajin la...Fath tahu korang semua malas ..haha!!!

No comments: