Saturday, September 26, 2009

Mari Membaca!

cover october 2009

Sebenarnya semalam Fath beli majalah Intrend ini, Fath antara pengikut setia dan pernah menjadi model make over issue january 2009.

make over issue january 2009

Kenapa pula Fath upload cover majalah ini kali ini?muka terpapang keluar lagi ke?kalau upload ye la tu kan.Tapi tidak kali ini, apa yang menarik nya issue kali ini adalah mengenai ijab kabul.sesuai sangat la untuk sepupu Fath, Fira yang akan di ijab kabul kan pada 23/10/2009 dan Fath adalah pengapitnya. So..Fath kena lah cari ilham untuk baju pada hari resepsi nanti.Fira antara sepupu sebaya fath,insyaAllah january 2010 sepupu sebaya seorang lagi akan di ijab kabulkan, 'Ada' namanya.Jawabnya tinggal Fath seorang sahaja yang seumur mereka yang masih bujang di sebelah keluarga mama. Jodoh di tangan tuhan. Ia akan datang sendiri.

Fath dan Fira

Apa yang lagi menarik dalam Intrend kali ini adalah topik-topik hangat bagi Fath. Antara nya ialah:-

"Bahana bersuamikan Budak-budak/benarkah lelaki muda dan nakal"(menarik ceritanya daripada si Matsuzaka dan si Sin chan putus tunang dan kahwin juga akhirnya dengan kata kunci 'semuanya akan okey dihujung')

"Lara Jiwa pabila cinta kian Luntur"(10 sebab kenapa ia terjadi)

kedua-dua topik ini kena dengan Fath sekarang ini.Untuk mengetahui cerita penuh, boleh lah dapatkan majalah ini di pasaran.Selamat membaca!.

No comments: