Thursday, September 24, 2009

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi- Kerja24/09/2009(Thursday)-Kena pergi kerja la...orang lain masih lagi beraya...Semangat raya sudah hancur sebelum raya lagi buat apa mahu raya lama-lama.Cukup untuk memadai. Sekarang jalani hari-hari seperti biasa...kerja dan kerja...komitmen lain juga masih terjaga. Cuma buat masa ini terpaksa rehatkan diri daripada satu komitmen yang dikatakan wajib. Fikiran terganggu dan hati ini terusik. Biarkan ia reda sendiri.Emosi Masih dalam keadaan tidak stabil.Bukan sengaja tidak mahu membalas mesej itu cuma kejutan yang diberi tempoh hari masih dirasai sehingga takut akan sesuatu.

Dari pagi tadi kerja memang banyak sehingga terlupa untuk makan tengah hari. Hari ini dapat client baru, she's so nice. memuji product syarikat dan stafff nya sekali...terima kasih. Dibawa pula anak-anak beliau kemudiannya untuk dikenalkan sekali. Malu pula dibuatnya.Pujian itu terpuji sangat pula. Nasib baik berbangsa cina ,kalau tidak masakan lain pula niat si ibunya nanti.

Malam ini tidur dirumah Kak Ton, sebab esok pagi kena hantar beliau ke KL Central. Kak Ton baru nak beraya di Kelantan. Nantikan aktiviti selanjutnya nanti. Beraya lagi atau apa?

No comments: