Monday, December 1, 2008

squiting day!!

- Gila ar..menghadap computer dari pukul 1.45pm-10.00pm,naik kerror dah mata ni..

- bangun pagi seawal 9.3oam dah dapat called dari office dengan macam2 kerja yang menanti.

- on the way nak pergi ke kantor pun Su call lagi..mengenai sistem computer.

- cadangnya nak cergaskan badan dekat gym,terbantut sudah hasrat ku hari ni..nasib kekasih hatiku tak kisah dan dia pun ada hal.lagi pun dia baru pulang dari sarawak cian terkejar2 la dia.

- sampai je office@showroom terus punch card dan terus duduk depan computer arrange kan schedule staff2 Bainhouse.mahu tak pusing kepala nak letak kan cuti budak2 ni(Tomy&su) tambah lagi cuti Xmas diorang lagi.Dah la Jaclyn(manager) nak A.S.A.P. than kena terus email dekat dia before 3pm.

-bukan tu je kerja ku hari ni,kena lengkap kan monthly report sebelum pukul 4 ptg.Neny(our sweet mama) datang collect.dengan menggunakan 2 tangan ni sahaja akhirnya siap juga.

-sebelum mulakan kerja lain kuar lunch pukul 5pm dengan Su &Marelyn.lewat gila lunch.tak pe sebab breakfast pun pukul 12.30pm.

-sebelum soru pergi gym kejap bukan nak buat work out tapi nak bayar la..sebelum lupa.nantikan tak pasal2 kena tolak dari akaun darling Fath..haha!!

-Ada lagi kerja ku.jam sudah menunjukkan pukul 6pm.maka kena la lengkapkan pula membership file yang belum di up-grated kan lagi.mahu tak naik juling sebab semua folder member dalam computer admin,up grated file pula dalam 1 lagi computer(internet). dah la sistem admin tak boleh di-copy, maka biji mata ni kena active gerak kekiri kekanan.

-Fath kalau buat kerja memang tak ingat orang sekeliling,tak ingat nak makan,layan talifon,tak tengok jam.toktek..totek..pukul 8pm sudah..baru nak rasa ke toilet than sambung kerja balik.

-sampai tak sedar sudah pukul 9.30pm, tetiba Darling Fath depan pintu,dia baru lepas work out.

-senyum lebar Fath dapat tengok dia depan mata.hilang penat kejap.rindu benar.entah kenapa rasa rindu sangat.peluk erat rindu akan baunya yang sememang melekat dalam ingatan.Fath memang lebih ingat seseorang tu hanya dengan bauan nya sahaja.sampai mati Fath ingat.

-jumpa dalam 5 minit pun amat bermakna, sudah menampakkan sayang dia dekat Fath.LUV U HONEY.lepas dia pulang Fath sambung balik kerja2 yang Fath tangguhkan tadi.tepat pukul 9.45pm siap!!akhirnya.tapi tak sempat nak send via email terus ke Jaclyn.mau pulang hari sudah larut malam.tak akan Fath sambung kerja2 tu dirumah.rumah bukan office.

-sebenarnya ada 1 lagi kerja yang Jaclyn mahukan.. 2 sketches design.masa pun tak cukup maka tangguhkan lagi ke esok hari.Harap Jaclyn tak marah.Nak buat design mana boleh cincai dan kena cari ilham lagi.otak kena cool.

-sampai umah tak mandi lagi terus on9.haha!!nak bercerita dengan blog ni la..

-Darling ku sudah pulang dari Shah Alam pun Fath tak mandi2 lagi.huhu...

-mata ku sudah mengantok .Nak mandi dan tidur.

-nite.

No comments: