Sunday, November 30, 2008

Macam2 ragam


Sampai nanti,sampai mati

Mengantok ni sebenarnya tapi nak taip juga.Baru balik dari pelbagai aktiviti, pagi kerja dengan slamber nya balik seawal pukul 3.30pm, sepatutnya cuti tapi cuti dah pakai untuk hari khamis hari tu.photoshoot so...kena korban kan masa kerja,segala appointment dan research drawing ditangguhkan keesokkan harinya untuk hadirkan diri ke majlis pertunangan Kak Anil(kakak Haziq) dirumah mereka.CONGRATULATION!! Mengikut schedule dan perancangan tak sure lagi dapat datang ke tak oleh kerana Marelyn tiba2 free so dengan sukacita nya hadir walaupun sekejap.

Lepas tu Fath dan Marelyn terus gerak ke Soho Kl,Jalan Solaris,Mont Kiara dan jumpa Su Yen disana. Ada bazar fashion,toys collector,live band dan fashion show. Best! coz banyak baju2 yang up to date,unik,murah. boleh tawar menawar lagi. Punya la cari baju yang dapat menarik hati akhirnya jumpa juga, yang menariknya owner dia emilda(actres) cantik dia termasuk la koleksi baju2 yang dia jual. Disana baju boleh dibeli dengan harga rm10-rm60, murahkan. Kalau dekat kedai agak mahal. Lagi satu sebab nak kesana sebab Kak sulya pun ada jual baju juga. Siapa Kak Sulya? dia seorang ibu muda kepada 2 orang anak dan seorang model. Nanti Fath letak gambar kami tadi dalam blog ni k.

Macam biasa mesti akan terjumpa kawan, lama tak jumpa kamu Dan. Lepas tu kitaorang pergi makan dekat Ole-Ole Bali.Terbaik!!Nanti Fath cerita for next post k.Sekali dengan gambar2.
Selesai sudah Marelyn kena jemput adik dia dari kerja dekat Mid Valley tak sempat nak singgah mana2 lagi.Seterusnya pulang.

Banyak cerita lagi nantikan post berikutnya k.zzzzzzzzzzz...........




No comments: