Thursday, November 27, 2008

Photoshoot dengan Intrend hari ini!!

Bangun pagi gosok gigi nak pergi bergambar lagi...hihi..Apa yang dimaklumkan sebelum ni dah terjadi.Akhirnya selesai juga Photoshoot dengan majalah Intrend. Kali ni tempat shooting tak jauh dari rumah hanya gunakan jalan Kajang Silk Highway kurang dari 10 minute dah sampai di White Studio Taman Rasa Sayang,Cheras.Lagi pun memang pernah datang dekat kawasan tu. Sebelum bertolak gerak, sempat tengok Honey perform dekat tv. I'm always support what ever kamu lakukan yang terbaik dalam hidup kamu, Luv U.

Trimas dekat Enya yang bawa dan teman Fath. Oleh kerana Fath talents pertama yang sampai dulu, Fath dan Enya pergi lepak sarapan pagi dekat cafe sebelah studio.Kira2 pukul 10am baru mula make-up.Dalam pukul 12 tgh baru start shoot. Fath seorang sahaja yang tak memerlukan khidmat hair stylish memandangkan kali ini Fath perlu memakai tudung maka ada kelainan antara talents yang lain dan paling cepat siap.

Trimas pada Kak Surya Zainal sudah mencantikkan muka Fath hari ini. Macam biasa dapat kenalan baru Fara,Kak Zaiton dan Rina. Korang sporting.Keep in touch ya girls.

Trimas juga dekat my Honey jemput Fath bawa tengok wayang dan hantar pulang.

p/s: gambar semasa dan selepas shooting tidak boleh disiarkan lagi dimana2 nanti kitorang kena saman beb. Nak tahu macam mana rupa nya. Tunggu sehingga keluaran Intrend issue January, 2009.

2 comments:

:: Husniyyah Alhusna :: said...

same2 sayang!
apa saja utk mu!~ :))

siti fathiyah said...

thnx..sayang kamu slalu..