Saturday, November 15, 2008

Business card!!


Dapatkan segera!!haha!!ni business card Fath yang satu lagi under Barnie Redzan Production, abang Barnie punya company.partner dia. abang Nass yang ajak join sekali. Company ini adalah sebuah syarikat event management so..Fath terlibat pun sekadar part time sahaja buat masa ni..sebab sekarang ni 3 kerja Fath buat dalam 1 masa yang sama.Gila tak gila sangat la...nak kata masyuk tu tak juga sebab baru permulaan dan bergantung pada projek apa yang Fath dapat..

Dengan hasil kerja Pendek untuk buat design card ni maka ini la hasilnya, walaupun tak jadi sebiji dengan yang asal tapi ermmm...boleh la 90%..berapa lama Fath tunggu untuk card ni sahaja, card yang 1 lagi pun tak tahu bila pula nak dibikinkan.neway trimas diucapkan.

1 comment:

Mr Sabil Weirdwired said...

cun jugak, n it doesnt have to be 100% accurate,what a perfectionist u are :P. konsep diorang ni belasah style RADICAL DESIGN ikut kepala je!janji rock!the place to release tension thru design. event ni biase mmg suka design kaler gelap! i tgh wat website dia www.barnieredzan.com .. remake from the previous website. you selalu design untuk diorang ke?