Wednesday, November 12, 2008

Welcome Martin Oosterlaar...-09/11/08

Martin Oosterlaar, Marelyn Yap, Siti Fathiyah, Hazwan Haziq


Thanks dekat brother yang snap kan gambar ni..huhu..Apa yang nak diceritakan disini sebenarnya saja nak kenalkan boyfriend si Marelyn ni..Diorang first time jumpe padahal dah lama bercinta dalam facebook dan dalam phone. Walaupun hanya jumpa 10 hari sahaja ,nampak mesra la...siap dah bertunang ni..wahaha!!Fath tumpang gembira la..congratulation for you,sweety..

Sementara tunggu James Bond beraksi..lepak sekajap dengan diorang ni..cuba tengok betul2 muka Fath dalam gambar ni,letih dan agak tak bermaya kan..memang pun..penat semalamnya dengan aktiviti dari pagi ke tengah pagi,

(05/11-08/11/2008)bayangkan ye hari rabu penuh dengan aktiviti rushing,pergi gym,lari ke Damansara ambik Cheque,boleh lagi lari ke Mid Valley beli barang padahal tengah kerja tu,balik kerja je terus pergi lepak minum dengan Enya dan Ana dekat restoran Nim's sesudah tu terus balik dan packing barang nak pergi Johor pada pagi hari khamis.....Hari jumaat petang sampai rumah terus keluar pergi Alamanda dengan Enya,Ana dan Engku beli barang lagi..Malam ambik kawan2 Enya(Sherly dan Wan) bawa balik rumah sebab family tak ada,so..girls aloud la..Tak buat apa pun hanya layan Anugerah Skrin yng membosan kan sampai tidur..Keesokkan pagi seawal pukul 9 pagi Fath dan Engku sampai di Desa Pandan (office jomstar.com), breakfast dulu sama2 dengan Ridzuan dan Man than gerak ke tempat shooting..merata2..selesai shoot je balik ke office jomstar nak tukar baju lepas tu terus gerak ke Uniten jumpa Enya dan Ana disana kitaorang pergi terus ke Kuala Pilah cousin Fath kahwin.Sampai sana sudah pukul 3ptg makan dan lepak2 sampai pukul 4 ptg, singgah sebentar dekat Ulu Bendul saja bawa budak2 ni tengok orang mandi...after that gerak pulang ke Kuala Lumpur sebab Fath ada client wedding dekat Bukit Bintang, handle kan sikit je..Engku yang teman kan..Enya dan Ana pergi jalan2 dekat Pavillion. Sesudah Majlis selesai kami semua gerak pergi minum pula dekat Danau Kota..disana Maton dan Aziz menanti...jumpa borak2 sebab lama tak jumpa...lepak sampai pukul 2pg sampai rumah pukul 3 pg, esok pagi pergi kerja..penat tau...tapi seronok...penuh dengan aktiviti..

Itu yang muka macam cipan tu..apa pun thanks dekat 'Honey'..trimas banyak2..;-), luv u so much..muah!!!Thanks yang teramat kat Enya,Engku dan Ana yang banyak tolong dan spent time dengan Fath on that day. Luv u guys.

No comments: