Tuesday, November 4, 2008

hahahaaa!!!!!!

Saja je nak cuba photoscape ni...best...ini adalah hasil nya, buat kerja sambil 'minum air la'...kerja ku sekarang sudah tak bosan banyak aktiviti baru selain boleh main photoscape ni, masa Fath akan banyak habis di gym(Celebrity Fitness) pula ...Baru je daftar tengah hari tadi. Honey' yang join Celebrity Fitness dulu,memang kami akan bersama sentiasa,bahagia nya...wah..!Fath esok 11 pagi start la..Kena la bangun seawal 8 pagi bersiap hampir 1 jam, 1/2 jam lagi nak makan ubat la,kemas katil la,bagi D'Leh & Emillio Pucci makan la,baca newspaper la,b'fast kalu sempat dan x lupa bagi masej 'murnink' kat dia,pagi2 memang kelam kabut. keluar rumah pukul 9.30pagi macam biasa transport tetap ,train.Tapi esok kene singgah beli barang dekat Mid Valley dan KL Central.Lepas tu baru gerak ke gym,Sesudah rasa letih macam cipan nanti ,baru boleh gerak terus ke Damansara Utama, ambil cheque. Esok memang busy sampai la hari sabtu...nantikan kisah berikutnya .

1 comment:

Melati said...

D'Leh & Emillio Pucci tu siapa? comelnya nama dia =)