Thursday, December 18, 2008

Launching JOMSTAR.COM di PWTC-17/12/2008

Fathiyah

Fath tak suka gambar ni...hahaha!!!!sebab masa ni Fath main2 je nak ambil gambar,tub!!dah diorang snap.lantak la...Kali ni Fath di jemput untuk hadir Pelancaran Majalah Pertama Online diMalaysia di PWTC.. datang dengan Enya gerak sekali dengan Sherly dan Wan, diorang pergi shopping raya.Macam biasa Fath ditemani Enya.Kalau sorang2 mau mati kutu dibuatnya.Fath masih belum bersedia untuk digelar@di panggil@di labelkan sebagai artis walaupun dah masuk bidang ni...model jer.sebab tu la Fath tak naik atas stage untuk sesi bergambar diantara artis dan celebrity.penat dan bengang Enya paksa Fath naik..sorry Enya..Akak masih orang biasa.1 day nanti ya...insyaAllah..

Majlis yang bermula pukul 4ptg sepatutnya akhirnya dimulakan dan dilancarkan tepat pada pukul 5ptg oleh Datuk Shafik Rizaal Shaaban (Datuk S).Majlis ni yang bertema kan 'The Party' meriah dengan hadirin dari golongan koprat,artis,wartawan dan celebrity..Lagi meriah dengan persembahan Jaclyn Victor,Altimate dan Noryn Aziz.haha!!yang kelakar nya si Noryn tetiba turun stage dan jalan cari mangsa untuk menyanyi dengan dia.Fath time tu tengah semangat melahap dessert Noryn tetiba hulur pulak mic dekat Fath dengan spontan nyanyi la 'oh baby..oh baby...' haha!!!sambil mengunyah..layan kan saja apa yang dia nyanyi..memang Fath cari Noryn lepas tu untuk ambil gambar..suka dia coz dapat berborak kejap.she's like me..haha!!like her too...

Lupa pula nak cerita semasa majlis berlangsung terjumpa pula adik angkat ibunda Enya..that guy(koprat) datang bersama bini ke-2 dia(Kak ZUE)nak tengok pic diaorang dan hadiran yang hadir termasuk la Fath layari la www.jomstar.com

Majlis hanya berlangsung selama 1/2 jam jer selebihnya hanya la sesi bergambar..fath jumpa Abg Wan (director) selepas majlis sebab dia yang invite Fath.Thanks Abg Wan!!nanti Fath letakkan gambar2 dari kamera yang kami bawa on that day..thanks Sherly.Balik Darling datang ambil depan The Mall sebab si Sherly pakai kereta. Pergi Pertama Compleks than Pavillion makan dan pulang secara berasingan.

CONTINUE...