Friday, December 26, 2008

INTREND january 2009-(The Making ....and here got more pictures!!)

Cover magazine


Ini hanya ringkasan cerita dari gambar-gambar yang dah dirakam..untuk mengetahui cerita sepenuhnya sila ikuti post yang lepas (Photoshoot dengan INTREND hari ini).




haha!!!ini page Fath..terbaik!!suka sangat pic ni..thanks Intrend!!



Cantik kan hasil yang terhasil ni..tabik arr..dekat BUSTAMAM!!


Disebalik takbir....

Make-up!!..1st time alami keadaan photoshoot yang serius.coz Fath suka bersahaja dengan riang ria untuk kekal kan mood..lagi2 photoshoot pagi.


Peneman setia Fath dalam aktiviti modelling,Enya!!!


Ni kak SULYA ZAINUL..baik dan profesional..


Fara!!model paling rapat dengan Fath semasa photoshoot.ni pengalaman pertama bagi dia dalam modelling.welcome to the club sweety...



posing!!Love it!!


Kak ZAITON,FATHIYAH dan RENA

Candid!!mula2 agak hairan apa kena mengena card putih ni untuk tutup muka,hasilnya ada dekat atas ya..


curi2 tengok hasil photoshoot..tapi sayang..diorang tak bagi copy...hak milik terpelihara..


tukar baju dan bersedia untuk pulang...masing2 ramah...

No comments: