Sunday, December 14, 2008

HAPPY BIRTHDAY!!!!& SWEET 23!!!


3.....2.....1.....HAPPY BIRTHDAY!!! tak kira pun sebenarnya..huhu..tapi Enya dan kawan2 dah kira awal2...Thanks!!!!SAYANG KAMU,ENYA!!!Tak sangka Enya,sherly dan Wan akan raikan birthday Fath...walaupun dapat rasakan ada kejutan.Terharu sebab ada juga yang ingat.Kebiasaannya adalah macam hari2 biasa bezanya hanya lah ada kek dan ucapan.KEK yang Fath suka..huhu..Hadiah paling berharga adalah kejutan.

Kali ni betul2 Fath tak sangka Sherly, Wan & Engku ada sekali.Apa yang Fath tahu Enya dah merancang segalanya termasuk jemput Pac, Pendek, Ewat dan beberapa lagi tapi semua tak boleh masing2 ada hal.Apa pun Fath terharu sebab Enya cuba raikan birthday Fath semeriah yang boleh..Tak mengapa Enya ,tak ramai tak apa janji meriah.Kita berempat dah cukup gila.haha!!!Gila melalak 2jam.

Cerita nya begini...tak tahu la kenapa hari sabtu ni(13/12/08) tak best,dan tak ada mood..jiwa kosong je...mungkin sebab meeting dekat Melaka cancel,Su cuti,Marelyn kena gum dengan boss dalam gallery dia.family sudah gerak Senawang,Darling dekat Johor.Kawan2 busy..Balik kerja malas pulak nak workout dekat gym sebab 1 badan sengal2 ubi kayu.Kehulu kehilir dalam Bangsar Village akhirnya pergi MPH beli majalah dan bla dari Bangsar dalam pukul 8.30pm..terus naik Train dan teksi kerumah..terasa penat sangat padahal tak buat kerja apa pun...terus buka tv2 tengok 'I know what U did Last Summer'..sambil2 tu bagi Pucci,D'Leh dan Oren makan,than Fath mandi..baring2 depan tv tengok cerita tu tadi..Enya masej dia dah nak sampai..masa tu jam dah pukul 11pm.sebelum tu Fath dah tertidur.Plan Enya menjadi nak culik Fath ke Alamanda,Putrajaya berjaya,sikit pun Fath tak dapat agak.Rupa2 nya dekat karaoke.Masuk je..boom!!Happy Birthday!!siot!!Sherly dan Wan pun ada...haha!!pergh!!ada CUPCAKE lagi!!!!cantik dan sedap 'gilak'!!Apa lagi melalak la..tetiba Engku sampai..lagi la happy.Lama dah tak jumpa jiran sejati.

Tepat pukul 2 berhenti nyanyi.Memang kami menjadi perhatian..dengan Fath pakai crown nya..gelak tak ingat.Gerak terus ambil kereta sewa Enya than terus balik.Balik pun dah pukul 3am.bersiap nak tidur je sudah sejam..pukul 4am tidur.

Bangun je dah pukul 8 pm than tidur balik dan bangun dan tidur dan bangun balik pukul 11am.siap2 terus gerak ke Senawang dengan Enya.kakak ku kak Yati dan Abang Ipar, Abang Zaki.Datang je macam biasa Fath buat kecoh, makan,bergambar dan balik...sampai rumah lipat baju,Enya tidur, relax..malam pergi keluar minum dengan Enya dekat Marlee,sg.Kantan, Kajang.Itu sahaja hari ini,sekian...

Terima Kasih banyak2 kepada orang2 tersayang yang wish via sms,Darling Fath,sri, Aten, En.Bahaman,En.Awang, Ekin,Pac,Riena, Pendek,Engku,Tony,Mamie Neny,Hajar,Marelyn,Su Yen,Aziz,Kamil,Nabila dan Amat.

Via ym
, Ewat,apis,dan Faridah. via call Darling,Kamil,Pac,dan Tony. dalam facebook,myspace dan friendster tak dapat nak senaraikan..ramai..

No comments: