Thursday, December 31, 2009

Photoshoot (gadis) for Perempuan Magazine31/12/2009(Thursday)- Hari terakhir bagi bulan December dan juga hari terakhir untuk 2009 ini dipenuhi dengan aktiviti yang padat. Photoshoot adalah aktiviti yang di 'highlight' hari ini, selain kerja dan new year countdown@ celebration! .

Kelmarin , pihak Alaf semenanjung (majalah perempuan) sudah menghubungi Fath untuk membuat sesi bergambar (photo shoot) untuk ruangan gadis bagi keluaran awal tahun depan. Secara tidak langsung ia merupakan photoshoot terakir bagi tahun 2009 dan pembuka bagi kemunculan Fath bagi tahun 2010.

Bangun selewat 10 a.m kerana cukupkan tidur yang tergadai kelmarinnya. Keluar rumah auntie di Damansara Height jam 11.15 a.m terus menuju ke Manjalara, iaitu lokasi yang dijanjikan( office Alaf Semananjung). Tepat jam 12 p.m Fath tiba dibawah office mereka. Menunggu crew yang lain turun dan terus gerak secara konvoi menuju ke lokasi photo shoot iaitu Desa Park City, tidak jauh dari Office mereka.

outfit pertama

Photo shoot out door dipilih kali ini, Kena bertahan dengan cuaca panas , maklumlah tengah hari kan...

Outfit kedua

bbm dengan deng

Pertama kali di make-up kan oleh make-up artist Abang Zul Bastari. Dia menekan lebih di bahagian mata Fath sebagai fokus utama bagi menyolek Fath.Senang bekerja dengan nya yang
sporting dan tidak garang.

Outfit ketiga

Camera man pula adalah Tapok, Fath memang sudah biasa bekerjasama dengan dia dalam sesi photo shoot ni, sudah tahu apa yang dia mahukan.Tengoklah apa yang Fath perlu lakukan, yang pelik-pelik memang kegemaran si Tapok ini...janji happy.

bersama afnan(anan) reporter


bersama Abang Zul Bastari (make up artist)

Dia lah yang menguruskan segalanya untuk photo shoot ini.

Selesai sahaja photo shoot Fath di temu ramah oleh Anan sambil itu, makan. Lapar sangat! sebab dari pagi lagi Fath tidak makan, takut gastrik serang kembali, sebab semalam Fath mengalami muntah-muntah dan pening teramat.Hendak tahu cerita semalam? Baca post berikutnya.

Setelah selesai di temu ramah, Fath terus pandu ke Kantor, kerja pula sampai malam. Habis kerja terus celebrate new year di Genting!huhu... Terima kasih kerana membaca.

2 comments:

Mawar Pudar Warna said...

hye fath..

i tau soalan ni takda kena mengena dengan apa yang dipost fath tapi fath tahu macamana nak private-kan blog??

tanks..

siti fathiyah said...

hi mawar,

ooo..nk private..just click at dashboard then click settings then click permissions, click pilihan mana yg anda mahu di blog readers.

selamat mencuba.