Tuesday, December 1, 2009

time is not perfect at all

30/11/2009(Monday)-Baru dapat cuti memandangkan berkorban betul semasa raya korban tempoh hari. Gila bekerja 12 jam sehari selama 3 hari berturut-turut. Naik pening juga la..korang jangan bekerja kuat sangat ye nanti senang dapat sakit macam Fath.Bila sudah sakit mahu seminggu tidak boleh buat kerja. Baik lah..berbalik pada cerita cuiti-cuti ini..Bangun punya lah lewat jam 11.30 am baru bangkit.Sebab bayar balik hutang tidur 3 hari lepas yang tergadai. Puas tidur terus kelam kabut macam hendak kerja roket yang hendak ke bulan.., apa yang Fath mengarut ini..sahaja je..hihi...Oleh kerana tidak boleh lapar, Fath kena juga cari makan, siapa suruh bangun lambat kan..sarapan sudah habis.what i need is bread and hot chocolate.Masa itu lah harus pergi beli charger for handphone.Niat di hati hendak ke car wash tapi tidak sempat.Bila lah Fath hendak betul-betul spent time dengan family. Fath tidak mahu abaikan mereka.Cuma tengah cari masa. mereka sahaja yang sangat memahami Fath.Sayang family Fath. eh?tiba-tiba emotional pula.Jam 4 pm Enya datang rumah kami bersiap untuk dating, bukan berdua tetapi bertiga, siapa seorang lagi?Deng la.Kemudian jemput. Hujan pula disekitar Cheras dan KL.Akhirnya sampai di rumah Deng jam 5 pm terus gerak ke Times Square.


macam biasa kalau main bowling Fath mesti yang dapat markah paling rendah, bukan reti sangat pun janji main.
kemudian pergi Mid Valley sebab Si Deng ini mahu main street basketball game.Mahu tidak gian main game ini , ia adalah salah satu senaman juga..Fath layankan je..

Habis dating dan makan di nando's mid valley, terus hantar Deng pulang dan Fath terus gerak dengan kereta Fath pula terus ke Wangsa walk, tiba-tiba kawan business Fath minta tolong ajar photo's editing disaat akhir mereka ada presentation dengan client esok pagi. Fath bukan pakar sangat pun sekadar basic boleh lah , maklum lah sekadar pengetahuan sahaja. Baget mahu pulang sebelum jam 12p.m tetapi punya lah tidak sedar jam sudah menunujukkan jam 2 a.m Deng dan Enya mula risau Fath tidak pulang lagi, cepat-cepat habiskan kerja mereka dan terus pulang jam 3 a.m.
Maaf Deng, Fath buat Deng risau..sangat hargai..kepada nahar, man,engku, family Fath, keluarga abah, syaza dan yang lain-lain, maaf fath masih mencari masa lagi untuk diluangkan bersama-sama.love u all so much!!

No comments: