Tuesday, January 18, 2011

Shooting TV3 re-branding

menari bersama Syed dalam kategori 'drama'

17/01/2011(Monday)-Sepasang kekasih romantik..keluar dinner.candle light dinner ye. Siap ada live band lagi... dan....sepasang merpati sejoli ni menari sakan bersama lagi....wah3!bukan main rapat lagi.. tapi bukan betul2 pun. Hanya untuk shooting TV3 re-branding je. Agak macam nak berguling bila di beritahu kami kena menari. hahaha! yakin benar la.. I ni sememangnya tak tahu menari, buat poco-poco pun jadi shuffle ,kahkah! Syed pun sama, terkejut cuak dia, tapi best! pengalaman pertama kami menari untuk tvc. Selamat datang ke dunia modeling, syed!first tvc buat dia.nice to meet U.


I suka u make up mata i, cantik!

pagi2 on the way ke set dah start maki hamun.. Signboard Shah Alam saja buat orang sawan. Dah la calltime pukul 6.30 am, tapi pukul 6 am baru gerak dari rumah,sebab tertidur balik. hari isnin pulak tu..lalu LDP lagi. sumpah, serabut! siap sesat berpusing-pusing dekat 2 3 kali tempat yang sama. rupanya i lewat 15 minit je, bukan 1 jam sebab calltime rupanya 7.30am. Kelakar la.

sangat berbakat student Uitm ye. yang tengah tu student Uitm Shah Alam & Syed student Uitm Melaka. Kedua-duanya ponteng kelas.kantoi! I kan kakak.

team work production ni bagus! dalam 7 kategori dan berpuluh-puluh scene dalam 1 hari di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam ni.

scene Fath & Syed dalam 10 minit je untuk shoot tapi kami tunggu seharian untuk second last scene ,kami sebagai featured talent pula tak pasal-pasal. Apa pun I selalu enjoy shoot tvc.

p/s: nantikan tayangan Tv3 re-branding ni pada bulan March nanti. tapi korang kena tengok betul-betul ,jangan sampai kelip mata..sebab ada lebih kurang berbelas-belas kategori dalam masa 15 saat sahaja ditayangkan. gila!.

No comments: