Sunday, January 2, 2011

Happy new year 2011


31/12/2010(Friday)- Happy new year!!! 2011!!! khas buat kawan-kawan, followers & sesiapa yang terbaca.Tak sangka kita hidup lagi kan?alhamdulillah. kena beringat tu.hihi, Seperti tahun2 sebelum ni..Fath akan merancang misi untuk sepanjang tahun supaya ada visi dalam hidup ni, kalau nak main redah je..sampai bila. Umur makin tua kot ,bukan makin muda, walaupun pakai make-up tampak muda sentiasa,haha!! Apa misinya?sabar la dik ooi..nak cerita something mengarut sikit. I ada satu habit pelik tapi benar.jeng3! dalam twitter I dah kecoh-kecohkan dah. macam ni la..I ni jenis kekadang mengidam,haha!mungkin sebab nak 'bulan merah' kot. petang sebelum countdown, tertidur la kejap, bangun je dari terlena tu..tetiba terfikirkan buah strawberry dicelup dengan chocolate!! bayangkan LAZAT nya!!! Tak kira! nak juga! sebelum tidur malam. Sanggup cari, I tahu Chocolate Lounge ada!! sampai The Curve,Damansara. Mangsanya..Toman, dinner terus sampai bunga api meletup di udara at 12 am...Memang puas hati tak terkata! Thanks Toman.


buat kerja selalu bersepah

Benda alah apakah ini? hihihi..tersimpul malu I. ini di panggil Darling.eh? bukan2. ni diari. Blog ni adalah umum, tapi diari adalah huhuhu. Nama pun diari tak boleh lah nak bagi tahu detail bebenor. So Fath tunjuk kulit depan diari je la ye.

batu keparat tepi tu I tambah sendiri tak pasal-pasal.


Misi

-Diri sendiri,keluarga, kerjaya,kawan-kawan & ehem ehem.
-Selain nak kerja kuat,rajin ,bersungguh-sungguh, bagus dari tahun lepas..tu ayat skema tu.. Fath kearah lebih serius. Dalam erti kata lain, daya permikiran, kreativiti, tutur kata, adap sopan, permakaian, permakanan, etc..akan lebih mantap seiring dengan umur. 2011 Fath akan 26 tahun!! oh banyak lagi tak tercapai ni.
-tahun ni Fath nak belajar menjahit! sekolah dulu I bertukang. since after SPM teringin nak jadi Fashion Designer! pelahan-lahan kayuh!chaiyok!
-so..jangan sampai orang kata.. 'hye u! dari dulu sampai sekarang tak berubah kan?' ,korang faham tak apa yang member2 korang maksudkan? perli or what?, for me kan..better biar orang kata 'hye u! u look different!' ,maknanya apa? nak jaga hati? tak kisah la, janji kita ni ada perubahan positif.
-Fath pilih warna warni untuk 2011, corak kehidupan kita yang bentuk.
-Serius! Fath ada 1 misi ke arah perancangan 'kebahagiaan' cos' hidup Fath dah lengkap kecuali harta benda,not yet, apa dia! erm..follow la twitter I ,nanti korang tahu la.

oh ye..ni pix membedal sempena dinner malam new year.tenung-tenungkan la...then cari sampai dapat.hihi.

sebelum

selepas

p/s: Tak berani la nak kecoh2 sangat misi dengan details cos merancang je ,buat nya belum lagi. Janji Fath pegang misi tu sentiasa.xoxo.

1 comment:

Nuwul Makjah said...

saye followers twitter awak,n saye tau misi tu lalalaa~~ selamat ye kak fath heee!! :)