Wednesday, January 12, 2011

video shooting A1 Bihun




Kenapa video ni jadi entri kali ni? kenapa? Bukan ke last year punya shoot ni,Fath nak jawab pun malu.video ni dah lama dalam phone, tapi kenapa baru nak upload????why?tell people why?? berpeluh nak jawab ni, cuba ceciter..(sambil goyang-goyangkan tangan lemah lembut). macam ni lah...Hari tu nak upload video lain, ter-upload video ni. Tak berdosakan..??huhu. Ini lah cara Fath bekerja. macam dalam video ni la..tapi ,apa yang Fath ngarut ,cakap apa entah dalam video ni..layan....


p/s: bukan di Tv3 tapi di Tv9

No comments: