Tuesday, February 8, 2011

Miss ya!!!!!!


i'm back!!! sekian lama menyepi bukan lupa diri, tapi menyendiri ...*tak lawak. Kalau Fath tak mention pun, korang lebih genius tahu, Fath sibuk kerja.Thanks kerana memahami *perasan la kau,Fath. 3 minggu senyap bagai 3 bulan. maaf kan beta ya.;) kepada yang setia menanti & rajin lagi baik hati membaca blog Fath, terima kasih sangat2.Tak tahu nak cakap macam mana lagi, *tak bodek,tulus dari hati.

2 minggu lepas Fath shoot host program Disebalik Nama Jalan-Tv2 di Melaka,Singapore & KL. seminggu sebelumnya pula cuti,terus tak ada cerita,.hahaha!*terjujur pula.Banyak pix yang Fath nak upload & banyak cerita sepanjang travel host program 2 minggu lepas, tapi masih tak sempat nak membebel cerita sendiri dekat sini.

Fath ada cerita nak kongsi bersama, arghhhhh.Fath cuba taip sambil tidur.-_- *gelak tutup mulut.Siapa sangka ,blog ni kena bikin entri marathon lagi.mata dah sepet ni.ok.bye.

p/s: jumpa lagi disini nanti.xoxo

No comments: