Sunday, December 26, 2010

Shoot Hani Tv3 -Part 4 (last)


23/12/2010(Thursday) & 24/12/2010(Friday)
-Entri ni adalah penutup bagi cerita shoot Hani Tv3. Pejam celik hampir 2 bulan Fath shoot untuk Hani. Sekali gus shoot paling lama yang Fath pernah buat.Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan HANI, banyak yang Fath dapat belajar dalam pelbagai sudut. Abang Heykal Hanifah (director) & the team memang terbaik, senang bekerja dengan diorang. InsyaAllah kalau ada rezeki Fath lagi kita jumpa, kalau tak, jumpa dekat mana2 tegur je la ye.


Aliah?kenapakah?nak tahu?tontonlah Hani samapi episode terakhir (eps 13)

jeng3! babak penutup buat drama Hani nanti.Siapakah itu? tunggu....

p/s: Syukur tak terhingga,Hani episode 3 telah ditonton oleh 3.6 juta penonton!wow!alhamdulillah.teruskan menonton!

1 comment:

sweetsensation said...

hmmm... untuk gambar babak penutup drama Hani tu kalau dilihat pada beg yang dibawa oleh character perempuan tu sepertinya Aliah... tapi, kite tunggu dan lihat je lah, tak sabar rasenye nak tunggu the next episode... -_-