Tuesday, December 28, 2010

Nama serupa tapi orang berbeza


Keratan ni dipetik dari blog Zabidi Mohamed iaitu penulis skrip drama HANI tv3.Fath akui ramai yang keliru dengan nama NUR FATHIA & SITI FATHIYAH. Apa yang lagi mengelirukan kami berdua berlakon cerita yang sama iaiu drama bersiri HANI di TV3. Secara tidak sengaja sebenarnya. Nur Fathia sebagai HANI & Siti Fathiyah sebagai ALIAH. Dan mungkin ada yang tak tahu , kami sememangnya sudah kenal antara satu sama lain sejak tahun lepas semasa photoshoot untuk majalah 'Perempuan'.Ini lah yang dikata seronok dapat berlakon bersama dengan kawan.

P/S: Nur Fathia memang happy-go-lucky & berbakat.she's so sweet.

4 comments:

Admiral Hafiz said...

2 la
masa mula2 tgk pn
keliru jugak



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

YaNNie said...

hey.. i'm ur silent reader. best baca blog u. happy...! i lama jugak baca ur blog tapi tak pernah comment then i saw ur pic time kawin azidi kawan nikman. rupa2nya gf nikman. hehehe! Actually nikman kawan dgn my husband, Najib. anw nice to meet u... =)

siti fathiyah said...

Hye yannie! 1st fath nk ckp 'thanks!!!!' Cos sudi baca blog simple fath ni.hihihi.tak sangka u suka baca blog fath & kawan nikman rupanya.hihi,ari tu masa wedding tu u x datang.insyaAllah kita leh jumpa dimana2.nice to meet u too.

ainraus said...

u pun nice jugak. suka je. :)