Tuesday, December 28, 2010

Happy Birthday Abah!! sweet 55!

Family Angkat ku

27/12/2010(Monday)- Happy birthday Abah! sweet 55! sebelum korang tersalah wish or tersalah tafsir, ni bukan bapa kandung tetapi abah angkat Fath. Sesiapa punya birthday dalam rumah tu ,or any majlis..Fath memang Wajib hadir.Datang menyibuk, kasi bising tu sudah semestinya. Actually Fath lupa tarikh birthday Abah, nasib baik cuaca cerah ye..Kak Ashfa SMS ingatkan & mengalukan Fath datang celebrate bersama, kira adil what, 1 family angkat ku lupa birthday Fath juga.marajuk arr!hahaha!sorry, Fath busy tak sempat nak bagi tahu & memang kalut masa sambut hari tu.Apa pun Fath sayang family angkat macam family sendiri, diorang banyak bagi nasihat, galakan & dorongan setiap apa yang Fath buat, Hidup Fath tak lengkap tanpa family.


by Secret Recipe

dec,14 for sweet 25! & dec,27 for sweet 55!

Best wooo! dapat celebrate lagi!

p/s:thanks family ku!!!

1 comment:

dyalova said...

selamat ulang tahun juga buat abah akak ^^