Tuesday, December 21, 2010

Happy Birthday to me!!sweet 25!

14/12/2010(Tuesday)-oh 25 tahun sudah I hidup didunia ni.Alhamdulillah Fath masih dibumi sementara ni.Setiap tahun tak pernah terlepas menyambut birthday bersama family,kawan2 & teristimewa.Cuma tahun ni Fath tak prepare apa pun, sebab tarikh keramat ni jatuh pada hari Fath sibuk bekerja di lokasi set. Tapi bernasib baik Fath habis shoot seawal 4 petang. terus menuju ke KLCC. Kebetulan & last minute Enya & Syu nak celebrate Birthz's Fath di sana. Melantak pizza then terus tengok 'Hantu Kak Limah balik rumah' sambung terus dinner with Toman di Sakae Sushi!Tak tahu nak kata apa,selain terima kasih sangat2!kepada mereka bertiga & kepada sesiapa sahaja yang wish birthday Fath!Maaf juga sebab masa Fath sangat suntuk lately ni. demi Hani Tv3, Fath sanggup berkorban sedikit.

thanks toman!!!buat surprise cupcakes untuk stok seminggu!!
saya suka!

cupcakes from wondermilk sedap gila!!!


thanks lagi toman!!suka3!

Fath hantu kek!!

tapau semua ni.hahaha!!

kami lah hantu kak limah.

thanks Enya!rancang semua ni!



p/s:nanti sambung celebrate dengan kawan2 lain pula.ngeeeee

1 comment:

Nuwul Makjah said...

happy bufday tupai! hahaha