Tuesday, December 21, 2010

NuwulMakjah


16/12/2010(Thursday)-shooting day!tapi singgah mid valley kejap. sempat lagi nak shopping.ops!bukan ye. Fath turun semata-mata nak jumpa NUWULMAKJAH. siapa pula ni?korang cuba la cari dekat facebook ke..twitter ke...hihihi..dia rajin sangat2 tegur orang. 14 tahun lagi ok,di bawah umur lagi.hahahaha!Jauh datangnya..dari Terengganu. Alang2 dia dah ada kat area KL, sedaya upaya untuk bertemu.She's so excited!me too,actually. panjang ceritanya kalau nak tahu macam mana kami kenal.Pendek cerita ,kenal di twitter-facebook-blog. Hebat kan kuasa laman sosial ni.Kalau betul gunanya tak la jadi so..sial.hahaha!Last minute juga kami plan nak jumpa, sebab jadual Fath tak tentu sangat. Itu dinamakan takdir pertemuan.hihihi.Mungkin lepas ni boleh jumpa ramai lagi kenalan cyber.hihi.Tapi banyak syaratnya. hihi

Mak NuwulMakjah


p/s:insyaAllah kita jumpa lagi.who's next?

3 comments:

cik EPAL said...

bila fath nak jumpa cik epal? jom jumpa! hee =)

Nuwul Makjah said...

eh!!! sape ni? nametag die @NuwulMakjah ehh!? wakakakka..
wowoow saye kurang berSoSIAL skang ye wee..!! tengs kak fath! _-_ semata2 ek? ok ku sedahi2 nak jumpe kak fath!oh tengs lagi anda BeST! :) mwah

neyra shazeyra said...

wahh jumpa nuwul dah