Friday, November 19, 2010

Shooting Ummu Hani TV3-part 1


14/11/2010(Sunday)-
Alhamdulillah. Fath dapat peluang lagi sekali untuk bekerjasama dengan penulis skrip cerita2 berunsurkan islamic iaitu En.Zabidi Mohamed. Fath melakonkan watak 'Aliah' dalam drama UMMU HANI ni. Drama 13 episode ni dijangka akan ditayang di slot lestari,TV3 pada 07/12/2010 hari selasa iaitu sempena maal hijrah.

Selepas drama 'Asmara' ,drama Ummu Hani pula menyunsul, so..Fath tak nak lah cerita panjang lebar.Nanti tak surprise.Nak tahu selok belok cerita ni, jangan lupa tonton ok! Antara pelakon yang menjayakan drama UMMU HANI adalah, Nur Fathia, Ryzal, Nuremy Ramli, Bell Ngasri, Rozita Che wan,Isma Daniel dan ramai lagi!

muka bangun pagi di set lokasi

sangat2 gembira

Nuremy sebagai Jalilah, Hi Fath as Aliah!kami baru sweet 17!

Banyak lagi pix Fath akan upload , korang hanya perlu tunggu je.Sebab pengambaran baru je bermula dan akan berakhir pada 24/12/2010.


p/s :Drama ini arahan Heykal Hanifah!best gila bekerja dengan dia.boleh di kategorikan pengarah terBEST!!

3 comments:

Nuwul Makjah said...

guud luck in ur career dear :) .chaiyok2 fathupai

da[Y]un said...

hai fath...baru pas tengok drama tu. erm.. dayun nak tanya sikit, drama ni cite dia lebih kurang drama korea/ jepun one litre of tears tu kew?
~ huhu..

iDa said...

wahh.xsgka.....ptt r muka sme...upenyer awk yg dlm tv 2....bes r cam niiii....nk try jd cam awk..tp sy xpndai pom blkon..hehhehe..pape pom..gud luck tow..... CHAYOK2......