Saturday, November 20, 2010

Happy 'Pinky' wedding!




20/11/2010(Saturday)-Pink!!!satu-satunya warna yang buat I rasa diri ni perempuan.Pakai la t-shirt pink terus rasa feminin habis.Tak ada apa nak dicoretkan sangat untuk entri kali ni, cuma gambar semasa majlis resepsi pasangan pengantin baru Kak Fiza & husband-nya Azizi. Fath difahamkan si husband seorang cameraman untuk TV3.Terima kasih kepada tuan rumah yang telah menjemput kami sekeluarga.Lupa nak habaq, Kak Fiza ni bff kakak Fath.kami kenal dari sekolah rendah lagi..friendship forever,right?!

Selamat Pengantin baru & semoga bahagia hingga ke akhir hayat.amin.Macam routine ye..layan la gambar2 yang tersedia ada.enjoy!.

maafkan je si mak andam yang tak reti andam tu..

muka kenyang bedal kek pengantin

buat muka siapa lebih muda

sumpah sedap kek 'special order' ni

pilihan 'pink' yang terbaik

baring je..tak bikin lebih pun..hihi

seharian bersama kakak tercinta

sepasang cupcake 'bermaksud'

I boleh jadi photographer lepas ni

p/s:Happy!Happy!happy!!mulakan minggu baru dengan kecerian cos' Isnin lepas nenek I meninggal dunia.Al-fatihah.Kami saudara mara meraikan raya haji dengan penuh kesedihan.

1 comment:

Admiral Hafiz said...

Owh
yang ni lah pink yang u ckp kat twitter 2 eh
comey2


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy