Friday, November 5, 2010

Begin Again

copot,nana,kiau,nikman & me

04/11/2010(Thursday)-Tiada yang sama & tiada yang berlainan.Rupa seperti sama entri2 yang lain, cepat,mesra,betul!haha! relationship bersama teman2 kalau boleh sampai kesitu.Kemana?ke hujung nyawa. Bukan selalu bersama teman2 sendiri, cuba bersama teman2 orang lain pula. Luaskan pengalaman, bertambah lah ilmu pengetahuan. Oh Fath sangat hargai hidup ni bersama-sama orang sekeliling.Kalau boleh sejauh berjuta batu Fath nak terokai, sedalam-dalamnya Fath nak selami, setinggi-tingginya Fath nak terbang tanpa penghujungnya. Mampukah kita untuk memenuhi kehendak sendiri.'impossible is nothing',right? kita merancang tapi Allah S.W.T dah menentukan segalanya.

mereka rampas dong dang agar ku bersosial

Angan2 Fath macam2 dan masih menjadi angan2. Apa yang dapat dibuat ,buat je,Balun je,bila lagi kan?!. Pelbagai cara untuk berseronok.Itu semua terpulang pada individu masing2. Mengarut dalam twitter pun kira berseronok. Berceloteh disini lagi seronok! Paling seronok dari yang paling seronok lagi seronok adalah....dapat membahagiakan orang yang tersayang. Family, kawan2 & teristimewa. Automatik lega walaupun kita tengah serabut macam sabut.hahaha!


suka daging?datang la Lasvacas

conteng meja tanda SETUJU

Talkative,happy go lucky,easy going tu memang Fath tapi ada masa perlu bersendiri & diam. Asyik mulut je bekerja macam mesin, otak pun nak rajin juga, hati pula jangan jealous ye.Motivasi & terus motivasi kan diri sendiri sampai bila2, nobody's perfect tapi kita boleh jadi antara yang terbaik,kan?keep on positive.Tolong ingatkan Fath, sebab ada masa memang pelupa.

sweet sangat!!cerdik tawan hati ku dengan coklat,terima kasih!


dinner bersama Toman! sumpah sedap!!thanks bawa ke Fullhouse! memang patut kasi perut pun FULL! deco putih belaka!suka3!!!


p/s:Hati dah bekerja semula setelah 6 bulan rehat.Saya memang workaholic.

2 comments:

lizz said...

im waiting for ur "big day" aje ni sebenarnye!!!hahahaha. yeah, twitter best, tapi bile dpt hang out ngan family,kawan2 in real life lagi best.cuz kadang2 yg kat virtual ni ade yg plastik.opsss. mu tahu maksud ku -__-

siti fathiyah said...

HAHAHHAHA!halu sista!'big day' ye...insyaAllah awal tahun depan, kalu mu sanggup turun KL, memang aku akan jemput mu.rahsia makin panas!!lagi panas si plastik itu!!hahah!biarkan dia dgn tembelang nya.kita tgk sudahnya nanti.