Wednesday, November 10, 2010

Luar dalam ada taman


07/11/2010(Sunday)-Mendung cuaca pada awalnya...bosan sudah ayat 'berjiwa' kononnya.haha! tapi taip juga bila emo.hari2 lepas beria set alarm clock, nak jogging, ada je halangan..hujan la, tertidur balik la..penat la..lalalala. Finally dapat juga jogging tapi diwaktu petang, dari menghadap skrip & skrin computer baik tenung pokok2 hijau.oh mata dah la rabun. Nanti ada rezeki lebih boleh la kasi laser ini mata bulat, buang selaput dara,oooiitt!typo! selaput mata.istifar orang ramai baca.


boleh tahan luasnya kawasan Taman tasik Perdana ni, termengah-mengah dibuatnya. Nampak sangat stamina kurang dari atlet,haha! Senang je..cuba cubit pinggang sendiri, ala tak mengaku pun tak apa, hakikatnya lemak tu memang ada kan?! lari! lari sampai berjalan sambil berborak.Itu baru dipanggil hakikat.


Honestly, Fath sikit jakun sebab tak pernah datang pun,haha!blushing nya muka I, tak ada sebab tak la datang *ayat cover habis-habisan. Kali ni bersebab. sebabnya..errrr.....korang layan la gambar2 cantik yang dah Fath snap ni.*main pingchat kejap.

Panggung Anniversari? kiranya boleh sambut anniversary la ye? Apa kata Toman?ahaks!!

Dalam taman ada stage wooo!bagus!lain kali Paramore buat konsert dekat sini je la.*idea gila

tak jauh dari KL Sentral! tak ada alasan korang kata jauh nak datang.

say Hi to En.Nikman!

dah macam zoo pula, ada kancil & rusa buat tatapan pengunjung.I terjumpa TUPAI juga ok!*paipaipai!!!

Dalam taman ada taman lain lagi..datang la wahai rakyat jelata.

bertenggek di tepi je..I tak reti swim *memalukan ok.ada peristiwa hitam & 1 hari nanti akan belajar ok,suatu hari nanti.

Meriah sangat!ada 2 jenis playground , bawa la anak2-anak korang ke sini, 'anak-anak ikan' pun boleh.Lagi 5 tahun nanti I bawa anak I.amin!!!.

Kami jogging bersama, anda pula bagaimana?

1 jam lebih je sudah memadai buat kami,*padahal dah capek gila.Janji dapat keluarkan peluh.Kami dah decide nak jogging di semua tasik seluruh KL bila kelapangan.yeayyyy!!!


p/s: Banyak topik nak Fath bentangkan tapi masa teramat suntuk. Alhamdulillah entri ni dapat dibuat untuk dikongsi bersama pembaca.For more info yang tepat pasal Taman Tasik Perdana ni, baik la korang 'google ' ok.xoxo.

4 comments:

Admiral Hafiz said...

wahhh
bestnye g jogging..

nak ikot gak



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

atokk said...

len kali jogging tu ajaklah kami sekali..hahaha..ke nak dating..haha

lizz said...

tomanuna mestilah bersama!!!!bahahaha! mane leh pisah -__- seb baik mu tulis name tempat tuh,btol pic toman pegang bottle tu cam kat zoo negara je.hahahaha

Nuwul Makjah said...

woot woot tomanuna!!! saya peminat awak! hahahahhaa