Wednesday, April 22, 2009

Reunion!!!-Institut Kraf Negara

Aswad,Khai,mai,fath,ekin,lydea dan Ida

18/04/2009
(saturday)- Hari yang dirancang sudah tiba...pertemuan ini bertemakan 'black and white',1 1/2 tahun kami tidak ketemu semenjak konvokesyen kami november 2007.Masing-masing mencari arah tuju hidup.Alhamdulillah kami menjadi insan berguna.Dikalangan kami hanya Ekin seorang yang meneruskan perjuangan dalam meneruskan pelajaran diperingkat ijazah.Itu lah yang seeloknya...khai dan ida masih bekerja di Institut Kraf Negara,Korang tak bosan ke terperuk dekat situ..ish..ish..

Yang lain lari bidang,Fath lagi la..haha!!sepatutnya Eieen ada sekali tetapi dia mempunyai alasan tersendiri atas ketidak hadiran beliau.Alasan tersebut diterima.




Sebenarnya Fath yang mencadangkan untuk menonton wayang sebagai salah satu aktiviti bersama.Tapi Fath yang Datang lambat..atas sebab temani keluarga membeli-belah.Akhirnya Fath dapat tengok suku akhir dari cerita 'He's not just that into you'.hihi...


Makan pula sambil borak-borak...seronok sangat dapat berkumpul teringat dimasa belajar dulu..makan pun main-main suap pakai tangan tau..kalau nak diceritakan disini ,panjang lebar la cerita nya...Apa yang ketara adalah Fath yang berubah dari segi fashion..Mereka memahami Fath seadanya.Thanks Guys!!sayang sangat kamu semua!!!Semoga kita dapat ketemu lagi.insyaAllah.

No comments: