Saturday, April 11, 2009

Ini Bukan terakhir bersamanya.....

Shirley and fathiyah

10/04/2009 bukan lah hari terakhir jumpa dengan nya..Kami jalan-jaln di Bintang Walk sekitar jam 1 pagi.Shirley yang Fath maksudkan.Tamat sudah sesi pelajarannya di UNITEN selama 5 tahun. penantian itu bagi jurusan enginering.Tapi perkenalan kami tidak selama itu walaupun lebih kurang setahun mengenali dirinya sudah cukup menggambarkan keakraban kami..Actually Shirley ni kawan cousin Fath ,Enya.Kawan dia jadi kawan Fath secara tidak langsung.Kami pernah buat kerja gila pergi ulang alik ke Genting Highland bersama-sama Enya dan Wan.Haahaaa...kalau diingatkan kembali kisah-kisah itu..

sebenarnya ada hadiah yang Fath nak berikan padanya sebagai tanda ingatan tapi entah kenapa boleh terlupa akan hadiah tersebut padahal ia hanya berada dalma beg sahaja. mungkin kerana berborak punya pasal.Perkara ini sudah pun Fath maklumkan pada Shirley.maaf ye..Fath betul-betul terlupa.Nanti Fath akan poskan terus ke Sabah.


Kalau tidak buat kerja gila bukan waras la tu..Fath bengang milk shake yang Fath minum ni tidak sedap langsung!manis sangat!dan tidak menggunakan ramuan yang betul.Maka ini lah yang mereka dapat..bersepah satu meja makan dengan tisu-tisu.hahaa....

Sebelum balik posing dulu walaupun masing-masing penat dan mengantok...Lepak kejap pun jadi la..harap kita akan ketemu lagi lepas ini ..semoga dipanjang kan umur.amin.

No comments: