Thursday, February 5, 2009

another pictures on january...

26/01/2009

Happy birthday Aziz!!sweet 23.(Aziz,Enya,Mus,Kamil,Shirley,Fath, dan Shah)


26/01/2009

Dikala kami(Enya,Fath dan Shirley)sambut suprised birthday Aziz...di Danau Kota. Muka kami sememang nya terselah penat selepas selesai majlis pertunangan Hurr dan Bird di Sri Gombak.


07/01/2009

Happy Birthday Haziq!!sweet 21.Mimi Rahzia,Jang,Haziq,Asry,Farhan,Fizie,Fath dan Liya.


07/01/2009

Fath pun menyelit juga.


09/01/2009

tonton raja lawak depan mata, selain haziq,asry,Liya dan Mmi Rahzia pun ada sekali..

kesimpulan: Bulan ni teramat sibuk dan tension yang melampau..Allah s.w.t sahaja yang tahu apa yang Fath rasa dan alami sebenarnya..Mental terganggu secara maximum.Fizikal pun turut serta..Kalau sibuk dengan kerja sahaja tak apa,bisa diatur..tapi kalu dah membangkitkan bermacam masalah dan pergaduhan yang sengaja dicari orang memang nak pecah kepala.Sehingga terduduk diam dan menangis sendirian.Bertubi2 dugaan Fath alami sekitar dua minggu berturut2 start from 22 of Jan. Apa yang boleh Fath buat cari jalan untuk reda kan sendiri kekusutan dengan pertolongan dari Engku,Enya,Marelyn,Darling dan beberapa kawan yang lain yang sudi menjadi pendengar setia. InsyaAllah semua masalah ni akan tamat serta merta hendaknya.Kepada insan yang cari gaduh dengan Fath tu 'korang' fikir la secara profesional dan matang sebelum menyerang dan cakap tak tentu pasal. Tak pasal-pasal jilat ludah sendiri, yang tu Fath tak tahu.Fikir la sendiri apa yang 'korang' dah buat.Fath? no komen.for me just forgive and forget tapi tak boleh lupa kan rasanya.haha...cuma malas nak layan dah.cukup la.

2 comments:

Penipulara said...

Ooo.. ada pun pic mimi rahzia tu...
Cun ke dia??

siti fathiyah said...

cantik tapi fath suka ainul aishah coz she's fotogenic