Thursday, January 5, 2012

kenduri oh kahwin





24/12/2011(saturday)- Selamat pengantin baru buat sepupu ku, Fairuz. sampai dah tak ada baju baru untuk kenduri kahwin lagi. punya ramai yang kahwin. suka,suka.suka! Fath suka datang menyempel dekat majlis kahwin orang.Pasti gadis, wanita, awek-awek diluar sana setuju dekat majlis-majlis sebegini kaum kita boleh melawa, mencantik, mencomel dan macam-macam lagi biar semua mata sedap memandang. Tapi beringat ye..jangan terlalu berhias lebih dari pengantin, sian pengantin.hihi...


Girls, perlu tahu juga, kita MESTI cantik. cantik dari segi penampilan dan juga tatasusila. Kasi seimbang dalam semua segi, tak kisah la even dah kahwin pun. Jangan biarkan diri korang comot dan selekeh.Ingat..lelaki dah tak ramai sekarang ni, kalau ada pun nak cari yang OK pun nyawa-nyawa ikan kita nak jumpa. pffft...

Sebelum Fath mengarut yang bukan-bukan, korang lain lah gambar-gambar yang sempat Fath tangkap-simpan-paste ni.











FREE photo shoot w/ photographer.







masakan Negeri Sembilan memang sodap





25/12/2011(sunday)- 2 majlis resepsi dalam sehari, masih tak pecah rekod tahun 2009, 3 wedding dalam 1 hari. suka3.


majlis resepsi Fairuz di dewan dato bahaman, Kuala pilah



dari Kuala Pilah terus voommmm ke dewan komuniti di Bangsar, majlis resepsi Liz & Faiz.


Suzzy memang idaman jejaka-jejaka diluar sana :)

setelah 8 tahun tidak ketemu ika.


p/s : mengikut schedule Fath, bulan january 2012 seorang sepupu bertunang , february 2012 majlis resepsi kawan. Macam tak biasa pulak, tunggu gambar-gambar nya nanti :)

No comments: