Tuesday, December 27, 2011

Happy birthday/sweet 26/2011







14/12/2011 (Wednesday)- Alhamdulillah Fath dah 26 tahun, siapa sangka dapat bernyawa dengan baiknya.thanks to Allah swt. Bahagia tidak terhingga di kelilingi insan-insan yang baik & berkualiti. Mungkin ada yang tak tahu, Fath tak ada kawan ramai sekampung, tapi gila sayang dekat kawan-kawan seramai 1 bas je. Buktinya... tiap kali birthday, akan disambut seminggu tanpa henti dengan kawan yang berbeza.

1- Tepat 00:00 Fath diraikan dengan waffle w/ ice-cream secara tak sengaja, dan sengaja je Fath relakan diri lepak lama2 di Shah Alam- padahal sebab ad
a kelas underwater photo shoot.. Thanks to ira, en.baham,Jack & lina.

*Dalam hati sedang girang, tetiba dapat panggilan dari tunang,mengenai kematian ibu tercinta Ellyas Abdullah. Semoga rohnya dicucuri rahmat.,amin. al-fatihah.



2- Bangun dengan longlainya tak berapa cukup tidur terus beroperasi celebrate w/ family terutamanya dengan adik bongsu Fath, kami berkongsi birthday setiap tahun sampai kapan pun.
HAPPY BIRTHDAY ADIK ZIMAH! SWEET 11.



3- Terus bergegas lari2 anak ayam terus ke Chili's KLCC. celebrate lagi , kali ni dengan sepupu rapat, Enya. Birthday tak sah tanpa Enya. WAJIB tak buat jadi haram:p


Muka KENA makan lagi



kasi cepat habis balun 2 sudu







-Paling mengujakan tetiba tunang Fath ada disebelah Fath, Serious menjerit! rupanya dia ambik cuti semata nak raikan birthday Fath bersama-sama. SO SWEET!love U MILLION TIMES.









15/12/2011 (Thursday)

4- sambut lagi... kali ni dengan geng Kajang. sahabat handai dari Fath berumur 19 tahun lagi. Thanks korang!!! sangat terkejut. Paham2 la kalu celebrate dekat TGI Friday macam mana. tak berdiri atas kerusi pegang botol sos sambil menyanyi tu ad
alah wajib. happy!



southwest mac cheese




baskin robin ice-cream cake!! 1st time dapat
makan.trimas banget!



dan hadiah..love u guys!!!

16/12/2011 (Friday)

5- Penat tak hadap entri ni? hihi raikan pula dengan jiran Fath,Engku! thanks luangkan masa!!


fav! aglio apa entah.nyam

20/12/2011 (Tuesday)

6- bersama gadis-gadis baik dan manis. hoho.. di Garden ,Alamanda. bahagia tak terhingga ni.


Lambat tulis entry ni maka terlupa apa yang berlaku 100 % , gambar dah menceritakan sedikit sebanyak kira ok la. Akhir kata...sayangi la diri sendiri dan insan-insan disekeliling mu.Tak rugi sayang orang , natural -kan rasa benci ok.

p/s : adios xoxo

4 comments:

ratna said...

Wahhhh untung awak... Anyway, kita sama zodiak... Sekali dgn my doter.

HasrulHassan [HH] said...

Happy belated birthday ... :)

KhaiRin - anies said...

happy birthday..

siti fathiyah said...

thanks ratna, hasrul n khairin ;)