Thursday, January 19, 2012

underwater photo shoot


Air. Nak cerita pasal air? tak ghairah pun nak baca,kan.. pasal apa Fath buat?makan, kenduri kahwin? shooting? holiday?teka la.... (krik..krik..krik..) ok, ni pasal aktiviti baru Fath yang mungkin ada yang belum tahu atau pun ada yang nak tahu lagi & pada yang tak nak tau pun akan tahu..haha.

Actually Fath takut air, maksud Fath takut nak main air.T.A.K.U.T. sebab tu sampai sekarang masih tak tahu berenang.please jangan gelak kan I, yang tutup mulut dengan tangan tu pun, jangan. Buang rasa takut bukan macam buang sampah tapi macam buang tebiat, bukan senang. gigil jiwa. Tutup mata pun tak boleh. Tapi ada Sesuatu yang memanggil untuk rela kan hati masuk swimming pool?! gulp!

Photo shoot. siapa tak nak. fav! Maka bermula la rutin main air. gila. Makin lama makin seronok. Kekadang tu gentar juga, bila teringat yang tersayang..terus membara (macam tak ada kena mengena pun).

Ada 3 sebab kenapa nak buat semua ni.>shaking< 1) Kakak,abag ipar & tunang adalah diver. 2) underwater photo shoot belum di gilai lagi di Malaysia 3) boleh buat business :D, sementara tak ada shooting boleh la MAIN air. Paling superb best dapat ramai kenalan baru terus ada project dengan Karangkraf. nanti Fath akan bagi tahu, bukan di entri ni. tunggu sahaja ok.

Kepada yang berminat nak sertai underwater photo shoot boleh la email Fath : fath_thiyah@yahoo.com , nak belajar jadi model ke.. photographer underwater ke..nak scuba diving ke. kepada make-up artist, director, crew2, pihak media dan seumpama dengan nya ..sangat dialu-alukan.



p/s: Fath masih dalam training

1 comment:

~tRah~ said...

wow!so cool..one day I would to try this...hehe...^^