Tuesday, November 8, 2011

ASK 2011



With Ixora Chern

04/11/2011(Friday)- Golden Glamour katanya... ok. 2 hari sebelum majlis cari baju. cari dalam almari.hahahahaa!!! Kalau ada masa 2 minggu ,design dan jahit sendiri la. Hati masih tak puas, nak buat dress untuk red carpet sendiri. tapi sekarang ni masalahnya MASA.insyaAllah tiba suatu harinya nanti.

Ramai yang tonton ASK 2011 kan.... ramai komen macam-macam. Fath nak komen.. Fath happy sangat sepanjang majlis sampai la ke post party sebab jumpa ramai kawan & dapat kenalan baru. oh ye, baju Che Ta cantik. :D

Kali ni masuk dewan terus bergerak secara berjemaah bersama-sama ixora chern, Tony Eusoff , Rizal & manager. potpetpotpet non-stop macam selalu. hoho. Antara sebab utama Fath datang majlis. Tak ada lambaian ke arah camera, tapi meriah lambai kawan-kawan. muahhaha!!

50% layan Mr. Tony tahap leleh air mata.. baru tahu dia ni gila lawak. Harap kita dapat berlakon sama. please.please.please.haha! Asyik pandang kiri kanan, toleh je belakang, lagi gila! Liya & Asry duduk betul-betul belakang Fath. Kami bukan kaki cantik gosip hal orang sekeliling. gosip perihal sesama sendiri pun dah tahap nak guling-guling atas red carpet. Rumah kami dekat kot. tapi macam setahun sekali je jumpa.... lagi teruja.. jumpa kembar paling cantik! bukan baru kenal tapi dah 3 tahu lost contact. Syukur alhamdulillah jumpa balik. Kerana Liz (kiri) lah Fath masuk modeling kalau tidak, Fath kerja office je kot sampai sekarang. serious. so excited! Jumpa Kak Kay Maria!! Dia pulak setahun paksa Fath berlakon,akhirnya disini sekarang, bayangkan betapa sayangnya dekat mereka ni. Allah swt akan balas jasa korang.xoxo.




My fav daddy!! Mr.Roslan Salleh! Abah Diana ( Nilai Cinta Diana)


Kesimpulannya.....Janji ada kawan-kawan majlis bosan macam mana pun tetap meriah. orang senyap pun Fath nak ketawa.Para media pun boleh tahan jugak, baru nampak dah gelak-gelak. apakah?!hahahaa!! dear Rotikaya ,korang memang kahkahkah!!! si Simba la yang kecoh tu.

Sorry kalau uolls bosan dan macam tak faham entri ni, Fath memang celotoh hal sendiri semasa majlis , dah bersepah-sepah cerita pasal ASK 2011. Sini bukan ruang gossip uolls.

p/s:malasnya nak edit pic:)

1 comment:

KhaiRin said...

vogi the vas gitew!