Tuesday, November 1, 2011

blogger & pelakon

01/11/2011(Tuesday)- Punya la berzaman jari jemari tak bersenam atas keyboard, baru tahu ada cerita baru dari blogger. entry yang di tulis pada 29/10/2011 sangat diluarkan kotak otak Fath. Entry oleh hasrulhassan ni secara tak langsung membuatkan Fath nak aktif menulis blog semula, bukan kerana tajuknya tapi Fath tersedar sesuatu yang tak boleh nak dipisahkan. Iaitu antara dunia hiburan (kerjaya) dan dunia blog (hobi). Walaupun Fath bukan penulis yang baik tapi Fath tetap suka nak bercerita dan berkongsi rasa.

Bukan sengaja rehat menulis blog tapi faktor masa dan commitment membuatkan Fath tak dapat bahagikan masa untuk hobi, sehingga apa sahaja yang sempat Fath buat itu, dipanggil hobi.

Fath akui Fath dari seorang blogger kepada seorang pelakon, perjalanan hidup ni memang tak dirancang tapi sudah ditentukan oleh-Nya. Allah swt tahu semuanya. Seperti mana yang Fath katakan sebelum ni Fath rehat dari pelbagai aktiviti kerana 'sesuatu' tetapi dirahsiakan secara umumnya. Memandangkan ada yang dah tahu status Fath sekarang ..bagus la :)

Mulai sekarang Fath aktif semula untuk berlakon dan blogging. cuma tak boleh nak janji sama ada cepat atau lambat setiap entry baru nanti.hihihi.

Sempena bulan november ni , lebih cantik dipanggil (11.11) Fath akan mengubah sedikit imej yang sesuai dengan Fath demi career dan transformasi from SITI FATHIYAH to TIA IBRAHIM. tunggu..

p/s: thanks to hasrul hassan menulis entry tu.

2 comments:

Nizam Ijam said...

tahniah fathiyah..nnt ajak saya lak berlakon..hehe :D

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

wahh ! xsbarnyeee !!