Saturday, May 1, 2010

Perlahan2 kayuh....

muka baru sihat

banyak masa bersama kawan2

lihat apa ku pakai

29/04/2010( Thursday)- Selepas tidak memakai rantai & gelang kaki silver ku, ku mula memakai pelbagai topi, & apa sahaja yang ku belum pakai selama ni...bukan tu je..ku mula pakai gelang tangan...hihi...apa lagi ye..banyak lagi...perlahan2 ku lakukan perubahan.Saja untuk mood baru ku.Ikut suka la nak pakai apa pun tapi bukan melampau ataupun over.Tengah gian nak make over rambut ni, tunggu shoot drama habis baru boleh bikin.so sekarang ni menyampah je dengan rambut Fath, kering dan tak bermaya dah.

Seminggu lalu Fath mengalami migrain yang teruk selama 2 hari diikuti dengan gastrik teruk selama 3 hari, sampai berat badan turun 2 kg, Alhamdulillah semasa sakit tiada scene Fath untuk beraksi. Sekarang dah sihat sepenuhnya tapi perlu berhati2 coz sakit ku itu senang datang.

saja close up dinner ku

ini lah gelang ku...cantik kan?ada kerusi lagi...kihkih..lepas ni cari yang ada dapur pula.hahaha!!!

p/s: mood ok je...boleh ketawa dan berjenaka.peace!

No comments: