Friday, May 7, 2010

khas buat tersayang..


07/05/2010(Friday)- muah.Muah.muah!!!!buat sayang ku DONG DANG!, sape DONG DANG?bf?meow?bukan2. kawan2 pun bukan.Kalau bagi kuiz pun boleh jugak ni, dia yang paling rapat dengan ku, makan,tidur,drive,kerja,hangout semua sama2. Special gila,kalau korang pula, apa benda paling rapat?tak nak cakap bf@gf@family@dll, kita cakap pasal objek. bantal busuk ke?kereta gempak korang tu ke? rumah istana ke? ke korang tak pernah terfikir? fikir sekarang.Fath bagi 5 saat.cepat jawab! hahhahahah!!!!! jarang ye kita dengar orang anugerah kan hadiah buat barang kesayangan. ok what?! dalam masa yang sama kita hadiahkan buat diri sendiri juga. Dah jawab ke belum tu? hahahah!!saja je..jangan buat muka kemut ye..

For me..kerana menemani ku 24/7, maka dengan ini Fath hadiahkan Dong Dang ,tatoo!!!!glitter lagi..ops!lupa dong dang ni handphone ku, permberian dari Deng pada birthday ku last year.-(Fath inform lagi sekali lagi la kepada yang tak tahu.kang ternganga je baca post ni).

Tanda menghargai pada sesuatu, i care so much tau si Dong dang ni, if dia jatuh mahu rasa macam tersentap gila. Hadiah dari orang tau.Many thanks to Deng la,-(kalau boleh nak cakap hari2).Gila doh aku ni, ada pula feeling sama phone. appreciate all thing ok.


rupa Dong Dang sebenar


hadiah buat dong dang

Al kisahnya secara tak sengaja jalan2 cari makan...ternampak this thing dekat kedai aksesori phone..tanya harga RM18.90 , macam mahal je..tapi kalau dah comel je..balun je la..bukan hari2 beli pun..payah bonar Fath nak beli aksesori ni.cerewet.Tetiba tak kisah ni..apa kes babe?hihi..saja tukar angin.

p/s: lama rasanya tak berceloteh dalam blog ni, asyik post gambar & clip video je..masa tak ada la,sorry yek..cam biasa..have a nice day!!!

No comments: