Monday, May 3, 2010

Gambar shoot drama dendam kesuma on 02 may


02/05/2010(Sunday)- Dikirakan hari paling penat juga la...bukan kerana shooting semata2, tapi disebabkan ku kerja disebelah pagi-petang then terus ke lokasi set untuk shooting sampai la ke tengah malam. Scene paling simple ,semua orang tiada dialog hanya act untuk scene majlis keramian.....apa pun memang best dan punya dugaan sepanjang malam tu, cos Fath diserang gastric semula, so...duduk di tepi tiang sambl tahan sakit je...ubat sudah habis maa....tu yang gambar tak banyak.mengasingkan diri...

belek punya belek schedule Fath, tinggal lagi 4 scene je...wah!!tak sangka dah nak habis scene Fath...ikutkan jadual tinggal 2 hari untuk Fath beraksi lagi..then boleh rehat.Rehat bukan cuti goyang kaki ye..cuma rehat untuk berlakon je...kerja lain tetap diteruskan dan tetap pergi mana2 casting yang ada.

Kerja dan tetap bekerja selagi boleh. Sometimes sounds like tak ada life, tapi itu lah hidup ku..kerja buat ku gembira.family adalah segalanya, hang out adalah sampingan dimasa lapang, workout untuk kecergasan diri,agama sebagai pembimbing & pegangan ku,cinta? untuk melengkapkan diriku.

p/s:Nantikan post untuk esok pula ok..

No comments: