Friday, July 31, 2009

Semangat !!

27/07/2009(monday)-Offday. Seperti biasa hari cuti Fath akan berada dirumah keluarga dengan aktiviti mengemas rumah dan rehat.Oleh kerana aktiviti 'dating' dibatalkan atas sebab yang tidak boleh dielakkan, Maka Fath mengisi masa dengan aktiviti bersama cousin Fath, Enya. Dimulakan dengan meeting mengenai company kami dan lunch,Kemudian disusuli pula aktiviti sukan ,golf.Golf? biar betul? itu lah hakikatnya...Enya ajak, Fath o.k je.Padahal Fath tidak pernah pegang pun kayu golf ni...sengaja nak cuba tanpa basic.haha.Memang kelakar la jawabnya.Kami bukan berdua sahaja driving range di Sunway ni tetapi bersama Kak Fida a.k.a make-up artist company kami.Paling tidak boleh diterima permain lain di tempat itu adalah kami bermain sambil berborak.Padahal bukan berborak tetapi meeting.Memang kelakar sangat sehingga menjadi bualan pemain disebelah kami.Akhirnya menjadi kenalan pula.o.k la tu kan..


29/07/2009(wednesday)-Hari kerja dipenuhi dengan aktiviti bersukan pada sebelah paginya di Celebrity Fitness dan sebelah malam meeting mengenai perniagaan yang ingin ditubuhkan secara perkongsian dengan syarikat lain. Meeting yang bermula jam 11pm tamat pada jam 2 am ini amat kecoh di restoran pelita Nasi Kandar, Bangsar. Sememangnya begitu lah group kami memang bising.Apa pun meeting tersebut berjalan dengan lancar akan kehadiran Fath,Enya, Nahar dan Kak Fida.


31/07/2009(Friday)-Setelah selesai meeting tempoh hari , kini tiba hari yang dinantikan pula di mana kami meninjau keadaan pejabat yang bakal kami sewa atas perkongsian syarikat.Pertemuan dibuat di Bandar Puteri ,Puchong ini bermula pada jam 10 am sehingga 12.30pm.Meeting sekali lagi dibuat atas perbincangan mengenai persetujuan, perfahaman sesama pihak.Persetujuan dibuat selepas meeting diadakan hanya team kami sahaja.Banyak lagi yang perlu kami lakukan untuk serious dalam business ni.





apa motif ni?


Fath serious catat planning design

Nahar dan Kak Fida

No comments: