Thursday, July 16, 2009

Busy and busySejak pertengahan bulan June lagi Fath sudah mula sibuk dengan pelbagai perkara, dari segi kerja, komitmen, sosial dan sukan. 24 jam sehari (24/7) memang tidak mencukupi bagi Fath untuk melengkap kesemuanya . Maka banyak perkara yang tertinggal dan terpaksa dikorbankan...contohnya meluangkan masa bersama komputer amat terbatas.Jarang sudah Fath untuk sentiasa 'keep in touch' bersama kalian . pembaca blog Fath ini...Oleh itu ada nya masa yang singkat ini , Fath akan mencerita sedikit kesibukan Fath dikala ini, Dihari-hari Fath bekerja sebagai Design Consultant , disusuli juga kerja modeling yang menjadi kerja ke-2 selama ini, gambar diatas ni bukan lah posing semata-mata..tetapi ia diambil selepas meeting bersama pihak FINAS pada june,21st untuk penglibatan Fath dalam video clip (muzik aktif-RTM) yang bakal Fath membintangi pada june, 25...


Gambar ini pula diamabil semasa casting dengan FINAS untuk profile.

25/06/2009 (khamis)- Hari yang dinantikan untuk shooting clip video (muzik aktif-RTM). Apa yang lucunya, Fath sendiri tidak tahu video clip untuk artis apa.yang pasti artis vateran...Fath hanya lakukan apa yang disuruh oleh director..and more fun sepanjang shooting berlangsung..gambar ini pula diambil semasa shooting bersama assistant director dan kawan merangkap free-manager Fath,hahaha!!


Terima Kasih kepada kakak Baby yang telah menyolek Fath pada hari tersebut.

11/07-2009 (sabtu)- Antara hari yang sibuk dengan kerja (design consultant) dan aktiviti sosial, Gadis comel sebelah Fath ini adalah kenalan Fath semasa wheelchair tennis event tahun lalu, Fifi yang Fath maksudkan ini juga adalah part time model. May 2008 adalah hari pertama dan kali terakhir kami berjumpa dan berkenalan. Buat pertama kali kami meluangkan masa bersama dan kali ke-2 berjumpa. memang seronok apabila bergembira bersama-sama dengan aktiviti karaoke di Redbox ,The Curve.


Selain aktiviti yang telah dinyatakan Fath juga kerap workout di gym tetapi oleh kerana hari-hari padat dengan aktiviti wajib maka workout di gym terpaksa Fath tangguhkan buat sementara waktu. Pada july,13 Fath sempat pergi casting untuk telemovie (1st time) di Ampang dan casting tvc colgate di Pandan Indah. Keputusan belum diketahui. Jikalau itu rezeki Fath . akan dimaklumkan kelak..insyaAllah Fath akan cuba post kan buletin terkini Fath.Have a nice day!

No comments: