Saturday, January 24, 2009

One Last Chance


Orang tengah makan dekat kenduri cukur jambul sebelah rumah..Fath sibuk nak taip kat blog ni..ambil je makanan than bawa masuk rumah terus hadap computer.Tak ada mood nak borak dengan orang ramai, daripada borak tak ikhlas baik duduk diam2 dalam rumah..

serabut betul hari ni..dengan kerja dekat office..dengan aktiviti yang macam2..dan macam2 benda berlaku..actually semalam pun sama.Kalau ikut kan pendam sahaja rasa ni..tapi entah kenapa nak bersuara mungkin kerana dari pagi tadi buat apa pun serba tak kena.Perhatian diberi tapi tak mendapat sambutan yang baik.ermm...rasa ni dah lama Fath tak rasa sama seperti 3 tahun lalu..rasa ni membuatkan Fath takut hubungan jadi hambar.Pernah laluinya.

Fath bersuara bukan nak mengeruhkan lagi keadaan tapi niat nak memberitahu.Terima atau tidak tu belakang cerita janji Fath tak bekukan apa yang terasa.Be honest kan.Mungkin salah Fath juga direct to the point sangat.Sepatutnya tunggu tapi sebelum ni jikalau berlaku sesuatu Fath diam je dulu sebab nak selamatkan keadaan dan mood orang lain, dan akhirnya Fath lupa..dan tidak merasa apa2.Kerana Fath memang jenis 'forgive and forget'.Ternyata kali ni Fath tersilap langkah dengan meluahkan.Apa yang sepatutnya Fath sembunyikan sahaja demi kebaikan, kerana Fath tidak boleh terima keadaan sebegini..bersalah+sedih+moody+tak tenang=nak nangis!!

i need someone to talk to..to take this chance,chance to make it into something good...just give me the time and space to heal my head..coz i really can't carry on like this feeling.don't say that u have given up on me..please don't.don't tell me again coz i've heard it all before.last chance to get myself together....

1 comment:

Zool Blogger said...

Kadang-kadang tak semua orang boleh terima apa yang kita luahkan...
Dalam organisasi biasa ini yang berlaku.. Takpe ambil risiko..


Er kali pertama singgah sini...
Kalau rajin boleh singgah blog saya ..
Zool Melaka