Thursday, July 31, 2008

Keje2 modelling ku 2


Jadi model tudung untuk majalah dara.com(mei 2008)

Photo shoot ni pun dijalankan pada hari yang sama,tempat yang sama cuma gambar ni dikeluarkan untuk keluaran bulan mei..

Pengalaman kerja dengan karangkraf ni,mereka melayan tetamu dengan baik,krew2 dan wartawan juga peramah dan membuat kan sesiapa yang datang tidak kekok untuk bekerjasama..

Ini bukan kali pertama Fath datang ke karangkraf,pada pertama kalinya datang untuk photo shoot juga bagi pemilihan pencarian cover girl dara.com 2006,tetapi tiada rezeki dipihak Fath. Segala bermula atas sokongan dan cadangan kawan2, ditambah pula dengan sokongan dari keluarga yang tidak berbelah bahagi di dalam karier Fath ni.Kalau tiada sokongan mereka tiada lah sampai ke tahap sekarang ni. Sampai sekarang Fath masih mencuba pelbagai uji bakat dan apa sahaja yang boleh dalam bidang 'modelling' ni. Minat ini tidak dirancang pada mulanya, kerana Fath tidak berapa yakin dengan kebolehan dan kurniaan yang telah diberi Allah s.w.t.alhamdulillah....Fath dapat mengatasi kelemahan yang ada sedikit demi sedikit...yang penting yakin,beringat dan berusaha.

No comments: