Thursday, July 31, 2008

hasil art work ku...


My best art work of 2005-Avril Lavigne.


Lukisan yang banyak membawa erti pada diri Fath. Dalam keadaan emosi yang tetiba tak bagus, bercampur aduk dengan marah,sedih dan kecewa. Dah la baru lepas break dengan Jal.Semua kerana tuduhan dan salah paham Kak Ogy (ex-girl Wan) atas diri ku..ish2..semua senior pandang sinis, apa la salah ku. Nasib kawan rapat menyebelahi Fath.Nak luahkan kat orang masa tu macam susah nak percaya sebab kakak senior sebilik yang tikam belakang. Kena tikam lagi dulu masa kerja kat Levi's. Kena dengan kawan sekelas masa sekolah highschool dilagakan Fath dengan kakak senior sekolah dulu a.k.a ex-staff Levi's. Panjang cerita kalau nak dicerikan semua dan malas dah nak ingat kisah silam sebab dah buang kawan tu sebagai kawan dalam hidup ku.Haha!!!! Tu la satu2 nya kawan yang di buang daerah. Tak guna disimpan dan dilayan. Hidup Fath penuh dengan pancaroba sejak lepas SPM sebab semua survive sendiri sehingga sekarang. Hati nak kuat untuk berdikari dalam dunia yang penuh cabaran dari segi emosi dan mental. Alhamdulillah Fath dapat harungi walaupun sukar dan pernah rasa down. Family dan kawan2 yang tolong dan memberi semangat. Trimas ya semua.Fath sayang sangat kamu semua.


2 comments:

akuygaku said...

pekena mgena kak ogy??ko yg rmpas bf die (wan)..tergedik2 nak salahkan kak ogy lak..

siti fathiyah said...

hanya yg tahu cerita sebenar Fath dan wan sahaja.yg lalui nya sape?u should be silent not to be aloud.that's not ur business.tq.