Saturday, October 25, 2008

Uhuhu....Cheese Cake!!-22/10/2008


Kami suka 'Food'!!!!, nak menikmati cheese cake adalah 'desert' kami setelah jalan2 di Pavilion. Pada hari tersebut adalah hari terakhir Fath menunai kan puasa 6 dan kira skali la puasa ganti. Alhamdulilllah berjaya Fath menghabiskannya.



Terima kasih Haziq dan Ashraff teman fath berbuka. Korang memang besh!!Lagi2 Haziq.haha!!Hampir lupa nak ucapkan 'welcome to Malaysia again',Ashraff...Ashraff Rannil nama dia...setinggi 5' 2 inch jew..berwajah jambu puteh haha!!!!adalah selebriti dari Brunei yang merupakan pengacara rancangan realiti P2F,dj radio (Pelangi F.M), pelakon,penyanyi, model fesyen rambut...pergh!!dia ni....kalah guwei...pertama kali bertemu dia adalah seorang yang 'happy good lucky', 'friendly','sweet' & 'baby face'...baik...hehe...'nice to know you by the way',pasti aku rindu ketemu kamu lagi nanti selepas kamu pulang semula ke Brunei..tidak mengapa nanti Fath dan Haziq akan rancang baik2 untuk kita semua bercuti di pulau pula okay...

No comments: